Ajankohtaista

Maria Tyhtilän kasvokuva. Marialla on vaaleat lyhyet hiukset ja silmälasit.

Maria Tyhtilä valittu projektityöntekijäksi

Maria Tyhtilä on aloittanut toukokuun alussa Visus-hankkeen projektityöntekijänä. Marian työpiste sijaitsee Oulussa Pohjois-Pohjanmaan Näkövammaisten tiloissa.

Maria on koulutukseltaan fysioterapeutti ja terveystieteiden maisteri. Hän toimii Visus-hankkeessa muun muassa hyvinvointiryhmien vetäjänä ja suunnittelijana. Lisäksi hän tekee yhteistyötä eri tahojen kanssa etsivän näkövammaistyön osalta etenkin maan pohjoisosassa.

Maria on työskennellyt aiemmin muun muassa Näkövammaisten liiton senioripalveluiden toiminnanohjaajana ja lasten aluesihteerinä. Visus-hankkeeseen hän siirtyi Oulun yliopistollisen sairaalan kuulokeskuksesta kuulon kuntoutusohjaajan tehtävästä.

Tervetuloa mukaan Visus-hankkeeseen, Maria!