Tapahtumat

Piirroskuva. Useita värikkäitä käsiä kohotettuna taivasta kohti. Jokaisen kämmenen kohdalla on punainen sydän.

TerveysTsempparien koulutus Helsingissä

Aika: 23.-24.9.2023
Paikka: Iiris-keskus, Itäkeskus
Osoite: Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

TerveysTsemppari-toimintaan mukaan ilmoittautuneille vapaaehtoisille järjestetään alkukoulutus ja virkistystilaisuus Helsingissä 23.–24.9.2023. Tilaisuuden ohjelma ja aikataulu tarkentuvat elokuun aikana.

Maksamme osallistujien matkakulut sekä koulutuksen aikaiset ruokailut. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta saapuville maksamme myös majoituksen.

TerveysTsemppari voi toimia esimerkiksi näkövammaisen henkilön ulkoilu- ja liikuntaystävänä, auttaa ruoanlaitossa tai tarjota juttuseuraa. Emme vaadi erityistaitoja, toivomme vain iloista ja avointa mieltä. Voit asua missä päin Suomea vain – me etsimme sinulle tsemppariparin.

Kiinnostuitko? Lue lisää vapaaehtoistoiminnasta artikkelistamme.